Bio

Om mine billeder:


I mine billeder fokuserer jeg på at være til stede i mødet med mine med skabninger og vores natur. Vi er en del af et fællesskab, som vi skal værne om. Det gør os og verden godt


Pigmentbilleder: Her arbejder jeg med pigmentfarver på træfiner og papir i en flydende teknik. Motiverne er abstrakte, men leder tanken hen på naturens strukturer og indtryk.


Natur, dyr og fugle: Træer, dyr , fugle, blomster og sommerfugle. Her arbejdes ud fra det naturalistiske. Jeg har fået et behov for at tage udgangspunkt i mit specifikke møde med mine medskabninge i naturen.


Dansebilleder. På en regnvåd kaj, så jeg, hvordan en gruppe dansere forvandlede stemningen til glæde og nærvær. Det fik mig til at tænke på, hvilken energi vi sender ud i verden, og hvor vi mødes i et fællesskab.


Jeg har haft et arbejdsliv som gartner og modeldesigner på Lego. Så naturen og det kreative har altid været det primære i mit liv


Udstillinger:


Jeg har udstillet på forskellige censurerede udstillinger.


Jeg har udstillet på censurerede udstillinger i Holsted, Åle og Banegården Åbenrå, Lemvig, Nordkraft i Ålborg. I Hillerød fik jeg NORDEAs 2. pris. Desuden har jeg udstillet på Bovbjeg fyr og på påskeudstilling i Lemvig.Jeg har holdt udstilling i egne lokaler og været med i Åbne døre i Kolding og i Vejle, da jeg bor i en lille landsby mellem disse byer. I år er jeg dog ikke med i Åbne dører.

kontakt: Hanne Frandsen  Storgaden125, 6052 Viuf. (mellem Kolding og Vejle)

Tlf.: 20820122 Email hnfrands@profibermail.dk

Copyright @ All Rights Reserved